PARTS SELECTION FOR SEPTEMBER - 20% rabat med koden SEP20

SMART GIZCOUNT

Vær SMART og indløs den rabatkode, der er bedst for dig.

På Gizmania e-shop kan du bruge en af fire rabatkoder. Det vigtige ord er "en". Du kan kun bruge én rabatkode pr. ordre ad gangen. Og det er op til dig, hvad du gør med den. Husk, at du ikke kan kombinere rabatkoder.

Et eksempel for alle:

Din ordre består af fem produkter. To produkter fra punkt 1), et produkt fra punkt 2) og to produkter uden for punkt 1) og 2). Hvilken rabatkode vil du bruge? Det er op til dig at finde ud af det. Hver ordre er forskellig, og det samme gælder den rabatkode, der vil være mest fordelagtig set fra dit synspunkt. BE SMART!

1. Parts Selection for September - 20 %

Promo

Ønsker du at købe komponenter til en freestyle scooter? Fint! Vi har forberedt et udvalg af de bedste komponenter fra verdens producenter med 20% rabat til dig. Rabatten på 20% gælder for produkter, der er markeret med koden SEP20. Så tøv ikke, indtast koden SEP20 og få en rabat på 20%!

Bemærk venligst: Produkterne, der er inkluderet i Parts Selection for September Promotion, kan ændres i løbet af kampagnen.

2. Richard Zelinka X Ethic collab - 15 %

Promo

Vil du have 15% rabat på Ethic-produkter + S-One Hjelm RICH ZELINKA (undtagen custom scootere)? Følg @risazelinka på instagram og få hans rabatkode. Ethic-produkter kan findes her

3. Rider rabatkoder - 10%          

Promo

Vil du have 10% rabat på hele din ordre? Indtast blot en af Riders rabatkoder. Hvordan får jeg koden? Gå til Google og skriv "gizmania rider discount code" eller følg disse riders instagram: @risazelinka, @johanwalzel, @david_senkyr, @jaraminisoukup, @tuckinnnn, @kristian.albrecht, instagram.com/freescoot, @g.mangherini                                       

4. Gavekort

Promo

Har du fået et gavekort og ønsker at indløse det? Intet problem. Som med Rider Discount Codes gælder indløsning af et gavekort for hele din ordre.